7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Yeni yaşa coşkulu kutlama

Aldığı ödüller ve 5 branşta yüzlerce dansçısıyla ünü Türkiye sınırlarını aşan Nilüfer Halk Dansları Topluluğu, 8. yaşını coşkuyla kutladı.

Çocuk, yıldızlar, gençler, gösteri ve master grup olmak üzere 5 ayrı grupta yüzlerce dansçısı bulunan Nilüfer Halk Dansları Topluluğu, ödüllerle dolu 8 yılı geride bırakmanın mutluluğunu tüm üyelerini bir araya getirdiği bir yemekle kutladı.

Ekibin başında yer alan Salih Gökdemir konuklarını kapıda karşılarken, geceye Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Turgay Erdem, Meclis üyeleri Naci Kale, Erhan Solmaz ile Türkiye Halk Dansları Federasyonu Başkanı Sertaç Demirtaç'ın yanı sıra pek çok davetli katıldı.

Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Turgay Erdem, her zaman başarılara imza atan Nilüfer Halk Dansları Topluluğu ile duydukları gururun büyüklüğünü dile getirmekte zorlandığını belirtirken, uzun yıllar değerlere sahip çıkacaklarını belirtti.

Türkiye Halk Dansları Federasyonu Başkanı Demirtaç ise kültürel değerleri koruma ve yaşatmanın önemine değinerek, Nilüfer Halk Dansları Topluluğu'nun azmi ve enerjisiyle halk danslarının birleştirici özelliğini sergilediğini kaydetti. Konuklarla birlikte kesilen yıl dönümü pastasının ardından topluluk üyeleri gönüllerince eğlendi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2008 Pazartesi 20:03:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?