8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Yenişehir'de pancar sevkiyatı başladı

Yenişehir Taşıyıcılar Kooperatifi, pancar taşıma ihalesini almaları nedeniyle mini bir tören düzenlediler. 

Yenişehir, İnegöl ve Barcın Köyü kantarlarında toplanacak olan 35 bin ton şeker pancarını, Susurluk Şeker Fabrikalarına taşıyacak olan Yenişehir Taşıyıcılar Kooperatifi, pancar yüklemesi ile taşıma işlemine hayırlı olması temennileriyle dua ederek ve kurban keserek başladılar. 

Toplam 210 üyesi bulunan Yenişehir S.S. 62 No'lu Taşıyıcılar Kooperatifi, üç kantarda toplanan 35 bin ton şeker pancarını ise, Susurluk Şeker Fabrikası'na 40 gün süreyle taşıyacaklar. 

Taşıyıcılar Kooperatifi'nin üyelerini toplayarak Yenişehir Pancar Kantarı'nda başlattığı yükleme ve taşıma işlemi sırasında açıklama yapan S.S. 62 No'lu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ayhan Turhan "Arkadaşlarıma kazasız-belasız yolculuklar diliyorum. Aldığımız bu taşıma işinin ilçemize, esnafımıza ve şoför arkadaşlarıma hayırlı olmasını diliyorum" dedi. 

Bünyelerinde toplam olarak 210 araçlık bir filo bulunduğunu ve tüm araçların son model olduğunu belirten Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ayhan Turan "Aldığımız iş küçümsenmeyecek bir iş. Bu işi aldığımız için üye arkadaşlarımız son derece memnunlar. Üç kantarda, yani Yenişehir, İnegöl ve Barcın Köyü kantarlarında toplanacak olan şeker pancarlarını Susurluk Şeker Fabrikasına çekeceğiz. 40 gün içinde çekeceğimiz pancarın toplamı ise 35 bin ton olacak. Aldığımız bu iş taşıyıcı esnafına rahat bir nefes aldıracağı gibi, Yenişehir esnafına da büyük katkıları olacak. Sonuçta para ilçemize girecek ve esnafımızda bu girecek paradan dolaylı yoldan faydalanacak. Aldığımız pancar taşıma işinin ilçemize, ilçemiz esnafına ve üye arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, kazasız belasız yolculuklar diliyorum" açıklamalarında bulundu.

Tayfun Sırman / Yenişehir KENTHABER
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2008 Salı 09:41:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?