7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Yeşil Beyaz konserler sona erdi

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 2.'si düzenlenen 'Yeşil Beyaz Halk Konserleri', pop müziğinin romantik prensi Yaşar’ın Gemlik’teki muhteşem konseriyle sona erdi. 

Yeşil-Beyaz Halk Konserleri, Mudanya, Kestel ve Gürsu’dan sonra Gemlik’te de Bursalıları coşturdu. Gemlik İskele Meydanı’na denizden tekneyle gelen Yaşar, konserine ‘Kuşlar’ adlı şarkısıyla başladı. Gemlik’te yaklaşık 10 bin kişinin izlediği konserinde, küresel ısınmanın geleceğimizi tehdit eden çok önemli bir konu olduğunu söyleyen Yaşar, sahne performansıyla takdir topladı. Ünlü sanatçı, ‘Divane’, ‘Esirinim’, ‘Sebepsiz Fırtına’ ve ‘Acıtmıyor Sevdan’ gibi şarkılarını seslendirdi. Yaşar’ı sandal ve gemilerde, İskele Meydanı’nın etrafındaki ev ve işyerinin de balkonlarında izleyen Bursalılar, konseri danslarıyla renklendirdi. 

Gemlik’te yüksek tempolu bir konser veren Yaşar, 12 yıl önce söylediği şarkıların bugün halen ezbere söyleniyor olmasından mutluluk duyduğunu söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2008 Cumartesi 11:57:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gamze aaa IP: 88.246.127.xxx Tarih : 25.08.2008 14:52:49

yaşar hayranı olarak koseri süperrrrrrrrrrrdddiii kendi gibi; bazı sanatçılar gibi 9 deyip 10dada çıkmadı buda onun farkı.. olmalı