7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Yıl-Mek-HEM birlikte hareket edecek

Yıldırım Belediyesi, bünyesinde bulunan Yıl-Mek kurslarının yanı sıra Milli Eğitim Müdürlüğü'nün katkılarıyla hizmet veren Halk eğitim kurslarının da destekçisi olmaya devam ediyor. 

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Yıldırım Kaymakamı Turhan Ayvaz ve Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Gencel'in hazır bulunduğu bir törenle 2008-2009 eğitim öğretim yılında açılması planlanan sosyal-kültürel-mesleki ve teknik kursların açılması ile 2 yıldır devam eden YIL-MEK ile ilgili işbirliği protokolü imzalandı. Protokolle Yıldırım'da bulunan vatandaşlara meslek edindirilerek, istihdam edilebilmeleri amaçlanıyor. Yıl-Mek kurslarının ve halk eğitim merkezlerinin birliktelik göstererek vatandaşlara daha etkin hizmet verilmesi için çalışmalarda bulunulacak. Yıldırım Kaymakamı Turhan Ayvaz, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin'e halk eğitim kursları ve özellikle YIL-MEK için verdiği desteklerden ötürü teşekkür ederek, katkılarının devamını diledi. 

Başkan Keskin ise "Belediyecilik sadece fiziki projelerle yapılmaz. Vatandaşımızın sosyal ihtiyaçlarını da karşılamak, bizlerin görevleri arasındadır. Belediyemiz bünyesinde bulunan Yıldırım meslek edindirme kursları ile her yaşta vatandaşımıza hizmet ederken, yeni hobi alanları da edinmelerini sağlıyoruz. Halk Eğitim Kursları da bizim bu konudaki çalışmalarımızın en büyük destekçisidir. Halk Eğitim Merkezleri sayesinde bir çok vatandaşımız yeni uğraşılar elde etmenin yanı sıra meslek edinerek iş sahibi oluyor. Bu konuda Yıl-Mek ve Halk Eğitim daima omuz omuza işlerini yürütmektedir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2008 Perşembe 18:29:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?