8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Yıldırım Belediyesi'nde bayramlaşma

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin önderliğinde 63 yöre derneğinin tek çatı altında toplandığı Yıldırımlılar Derneği ve Yıldırım Muhtarlar Derneği, Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde bayramlaşma töreni gerçekleştirdi. 

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin'in ev sahipliğinde belediye binası önündeki havuz başında gerçekleştirilen bayramlaşma törenine, AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, Yıldırım Kaymakamı Turhan Ayvaz, Yıldırım İlçe Emniyet Müdürü Arif Bozdemir, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, belediye personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı. Birlik ve beraberliğin sergilendiği törende konuşan Yıldırımlılar Derneği Başkanı Dursun Ali Kurban, başarılı çalışmalara imza atarak kentlilik bilincinin oluşturduklarını belirtti. 

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin ise, "İlçe sınırları içinde faaliyet gösteren 63 yöre derneğini tek çatı altında topladık. Amacımız birlik beraberlik içinde ilçemize ve yöre halkımıza daha çok ve daha kaliteli hizmet edebilmektir. Bu amaç doğrultusunda dernekler, muhtarlar ve sivil toplum örgütleriyle uyum içinde büyük Yıldırım ailesini oluşturup hizmet sunuyoruz. Hemşehrilerimin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum" dedi. 

Bayramların dostluk ve kardeşlik içinde kutlanması gerektiğini, ülke bütünlüğünün bu şekilde sağlanacağını belirten Keskin, en güzel örneğinin Yıldırım'da sergilendiğini ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2008 Çarşamba 14:05:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?