8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Yıldırım engel tanımıyor

Yıldırım Belediyesi, engelli vatandaşlar için hazırladığı çalışmalarla diğer belediyelere örnek oluyor. 

Yıldırım Belediyesi’nin bu konudaki çalışmalarını yakından takip eden Türkiye Bedensel Engelliler Derneği Genel Başkanı Kemal Demirel, Yıldırım Belediyesi’ne gelerek, Başkan Özgen Keskin’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, Yıldırım Belediyesi’nin engelli vatandaşlar için yaptığı genel çalışmalar ve bu çalışmaların verimliliğinin artmasına yönelik projeler görüşüldü. 

Kemal Demirel, Yıldırım Belediyesi’nin engelliler konusunda yaptığı çalışmaları takdir ederek, bu çalışmların diğer belediyelere de örnek olması gerektiğini vurguladı. Demirel, Yıldırım Belediyesi’nin faaliyete sunmaya hazırlandığı Sosyal Yaşam Merkezi’ne ilişkin de olumlu değerlendirmeler de bulundu. 

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, “Bizler bir proje üretirken engelli vatandaşlarımızı da düşünürüz. Onların rahatlarını sağlamak için çeşitli projeler üretiyoruz. Engelli vatandaşlarımıza iş imkanı sağlayarak, onların refah seviyelerini arttırmaya çalışıyoruz. Yakında hizmete açacağımız merkezimizde engelli vatandaşlarımızın rehabilitasyon ve sosyal aktivite çalışmalarına büyük ölçüde ivme kazandırmış olacağız. Yıldırım Belediyesi bünyesinde bulunan engelli vatandaşlarımız, engel tanımıyor” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2008 Perşembe 16:24:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?