7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Yıldırım güzelleşiyor

Avrupa'nın pek çok metropolünde uygulanan kentlerin mimari dokusunun yanı sıra doğal güzelliklerini de ortaya çıkaran boya ve bakım çalışmaları, Yıldırım'da da 2005 yılından beri uygulanıyor. 

Yıldırım Belediyesi ile Bursa Yağlı Boyacılar Odası iş birliğiyle gerçekleştirilen "Benim ilçem güzel olacak" boya kampanyası çerçevesinde, çarpık yapılaşmanın ve görüntü kirliliğinin önüne geçiliyor. Çok cazip imkanlar sunan kampanya ile Yıldırım her yeni güne bir öncesinden farklı uyanıyor. 3 yıldır binin üzerinde binanın tamirine ve boyanmasına ön ayak olan Yıldırım Belediyesi şimdi de okullara el attı. Emirsultan Lisesi'nde çalışmalarını sürdüren YILGÜZEK ekipleri, daha sonra ilçenin farklı okullarını boyayacak. 

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, "Tüm Yıldırımlılar kampanyamıza başvurabilirler. Yıldırım İlçesi'ni mega yatırımlarla donatırken, böyle kampanyalar ile de kent estetiğine verdiğimiz önemi ortaya koyuyoruz. Amacımız değişen ve gelişen yeni yüzüyle Yıldırım'ı oluşturmak" diye konuştu. 

Boya kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşlar silikonlu dış cephe boyasını metrekaresi her şey dahil 4 YTL'ye, dış cephe tamirat malzemesini metrekaresi her şey dahil 7 YTL'ye , çatı yağmur, oluğu tamiri ve imalatını metresi her şey dahil 4 YTL'ye yaptırabiliyor.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2008 Salı 14:26:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?