7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Yıldırım'da açılış günü

Yıldırım Belediyesi tarafından Fidyekızık Mahallesi'ne yaptırılan su havuzu ve Çınar Parkı düzenlenen törenle açıldı.

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin'in ev sahipliğinde gerçekleşen törene eski AK Parti Milletvekili Zafer Hıdıroğlu, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Mümin Demir, Yıldırım Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Şener ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende konuşan Belediye Başkanı Özgen Keskin, "Kaldırım taşından yeşil dokusuna, temizlik çalışmalarından kent mobilyalarına kadar ilçemizi tepeden tırnağa güzelleştiriyor ve cazibesini arttırıyoruz. Yıldırım ilçesi hayata geçen mega projelerle büyük sıçrayış gerçekleştirdi. Tarih kokan güzel ilçemiz dönemimize kadar çok zaman kaybetti. Bu kaybolan zamanı çalışmalarımızın hızını artırarak telafi ediyoruz. Yıldırımın kaybedecek vakti yok. Bu düşünce doğrultusunda günlük makyaj hizmetler yerine kalıcı uzun vadeli projeler inşa ediyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından yeni yapılan parkı ve havuzu gezen Başkan Keskin ve konuklar, vatandaşlarla bol bol sohbet etti. Belediye bütçesinden tek kuruş çıkmadan sponsor firma desteği sağlanarak yapılan kestane figürlü havuzlar, gece olduğunda ışıklandırmalarıyla görsel güzellik sunacak. Kafkas AŞ yetkilisine plaket takdim eden Keskin, sponsorluğundan dolayı teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2008 Cumartesi 17:27:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?