7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Yıldırım'da sabah sporu

Yıldırım Belediyesi tarafından başlatılan ve halkın büyük ilgi gösterdiği sabah sporlarında sona gelindi. 

Her yıl yaz aylarının kendini hissettirmesi ile birlikte açık alanda uzman eğitmenler tarafından müzik eşliğinde spor yapma imkanı bulan Yıldırımlılar, belediyeye teşekkür etti. Eylül ayı ile birlikte son bulan sabah sporları halaylar eşliğinde bitirildi. 

Kaplıkaya Mahallesi, Ahmet Taner Kışlalı Meydanı, Mimar Sinan Parkı, Temenyeri ve Fidyekızık Mahallesi’nde yaz boyu yeşillikler içinde devam eden sabah sporları ile 7’den 70’e yüzlerce vatandaş spor yapma imkanı buldu. Özellikle bayanların ilgi gösterdiği sabah sporlarında yüzlerce kişi spor yapıp günün stresinden ve toksinlerden kurtularak zinde ve sağlıklı kaldı. 

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, “Amacımız her türlü imkanı sunarak vatandaşlarımızın spor yapmalarını sağlamak. Diğer alanlarda olduğu gibi spor alanında da bir çok ilke imza attık. Kısa bir süre içinde ülkemiz adına gelecek vaat eden sporcular yetiştirdik. Bursa’mızın olimpiyatlarda mücadele eden tek sporcusu bu yıl Yıldırım Belediyesinden çıktı. Sporda geldiğimiz noktanın en güzel göstergesi bu olsa gerek. Yıldırım tüm dinamikleri ile kimlik sahibi, vizyon sahibi mega bir ilçe oldu” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2008 Çarşamba 11:50:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?