8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Yıldırım'da trafik nefes aldı

Yıldırım ilçesinde yeni yapılan dikey yollarla trafiğin önemli ölçüde rahatladığı bildirildi. 

Yıldırım Belediyesi'nin yapmış olduğu dikey yollar olan Arabayatağı Caddesi, Barutluk Caddesi, Cebel Caddesi, Dağ Yolu, Huzur Cadde, Işıklar Caddesi, Çelik Cadde, Millet Caddesi ve Vatan Caddesi ile kent trafiğine neşter vuruldu. 

Dikey ve yatay yolların yanı sıra tüm çıkmaz sokakları açarak ilçeye modern çehre kazandıran Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, “Yıldırım artık bir başka güzel. Bu kentsel dönüşümler toplu konutlar, tarihi kültürel çalışmalar, parklar bahçeler, kültür merkezleri ve cazibe merkezleri ile Yıldırım'da tepeden tırnağa çalışmalar sürdürerek ilçemize vizyon kazandırıyoruz. Yıldırım, dönemimizdeki büyük sıçrayışını hiç duraksamadan devam ettirecek” diye konuştu. 

Yıldırım ilçesine kazandırılan ve ulaşımda büyük rahatlık yaşatan dikey yollar, orta refüj düzenlemesi, yaya yollarına döşenen parke taşları, yeşillendirmesi ve gece aydınlatmaları ile de göz dolduruyor. Alt yapı çalışmaların devam ettiğini belirten Keskin, “Tüm çabamız ve azmimiz Yıldırımlılar için” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2008 Cuma 15:28:45
Güncelleme :22 Ağustos 2008 Cuma 15:36:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet IP: 88.245.8.xxx Tarih : 23.08.2008 00:08:37

hadi ordan hadi ordan hadi ordan ilçenin dış kesimlerine gelişi güzel kontrolsuz yollar yaptınız. bursa sanayisini kalbi olan vişne caddesi başta olmak üzere birçok şehir içi caddelere çivi bile çakmadınız yürümekte dahi zorlanıyo insan önce bunları yapsaydınız ama hala geç değil bu yolları en azından asvaltlaya bilirsiniz.