7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Yıldırım'da yıkımlar sürüyor

Yıldırım Belediyesi kaçak yapıların yıkımına devam ediyor. 

Yıldırım Belediyesi Kaçak Yapı Bürosu ekipleri, sabahın erken saatlerinde Akçağlayan Mahallesi'inde yıkıma başladı. Yıkımlar Arabayatağı ve Çınarönü mahalleleri ile devam etti. Üç mahallede yapılan yıkımlarda dört kaçak yapı yıkıldı. 

Kaçak yapılaşma konusundaki kararlılıklarından vazgeçmediklerini belirten Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, "Amacımız, Yıldırım İlçesi'ni modern bir ilçe haline getirmek. Biz kaçak yapılaşma konusunda kararlıyız. 17 mahallemizde 40 yıllık plan sorununu çözerek mahallelerimizi imara kavuşturduk. Ruhsat işlemlerini kolaylaştırdık. Ayrıca, toplu konut projelerimizi bir bir sona erdiriyoruz. El birliği ile Yıldırım İlçesi'nde kaçak yapılaşma ve çarpık yapılaşmayı sona erdirelim. Kaçak yapıların yıkımının devam edeceği gibi çarpık ve çirkin yapılaşmanın da karşısında olacağız" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2008 Perşembe 12:38:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
vatandaş IP: 88.245.15.xxx Tarih : 3.07.2008 12:59:38

evet yıldırım kaçak yapı cennetine döndü ama ne yapacakmış sayın başkan 40yıllık imar planı çözüp kime yaradı mütahhitlere peşkeş çekmek içinmi 40yıllık imar sorununu cözmüş adam gitmiş ovaya ruhsat vermiş olmadı devlet arazisinedeki kaçaklara hizmet götürmüş cok güzel başkan cok güzel yaptıgın sen kendin kaçak yapıya teşvik ediyorsun milleti hatta kaçak size göre devlet arazisine yaplıanlar değil kendi arsa veya yerine yapılanlar bravo sayın başkan tebrik ediyorum sizi tek yaptıgınız peşkeş cekmek inşallah bu dünya kimseye kalmamış ahirette hesap çok adil olacak bakalım orda hesabı nasıl verceniz malum ölümlü dünya!!! mesala ben başkana ve grubuna hatta YILDIRIM BELEDİYESİNDE clışanlar asla hakkımı helal etmiyorum çünkü geleceğimle oynamaya hakkınız yokı 5 kurus ugruna he bide dağa villa yapacagına kentsel dönüşüme başlasana bi yerden böyle modern olunmuyo dağ a villa yaparak