7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Yüzük değil rütbe taktılar

Bursa'da başkomiser olan çift, emniyet amirliğine terfi edince birbirlerine rütbe taktı. 

Bursa Emniyet Müdürlüğü'nde dün akşam terfi heyecanı yaşandı. Terfi etmeye hak kazanan personel rütbelerini eşleri ve protokol ile birlikte taktı. 

Törende, başkomiserlikten, amirliğe terfi eden Asayiş Şube Müdürlüğü'nde görevli Tansel ve Özlem Orakoğlu çifti birbirlerine rütbe taktı. Eşi ile birlikte terfi etmenin gururunu yaşayan Cinayet Büro Amiri Tansel Orakoğlu, "Birbirimize rütbe takmak bizim için ayrı bir heyecan oldu. Meslek hayatımız boyunca inşallah ikimizde başarılı çalışmalara imza atarız. Sivil hayatımızda da her zaman birbirimize destek oluyoruz" dedi. 

Törende terfi eden diğer personele rütbeleri Vali Şahabettin Harput, Başsavcı Ahmet Er, MİT Bölge Başkanı Nihat Baykurt, Emniyet Müdürü Tahsin Demir tarafından takıldı. Polislerin, bu ülkenin huzurunu halkın refah ve sükununu en üst seviyede korumayı kendilerine görev edindiğini belirten Bursa Valisi Şahabettin Harput, "Bu güzide teşkilattaki arkadaşların mutlu ve onurlu günü. Başarılarıyla bir üst seviyeye terfi eden arkadaşlar rütbelerini taktılar. Arkadaşlarımın büyük zorluklarla buralara geldiklerini biliyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2008 Cuma 14:40:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?