7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Zabıta Teşkilatı’ndan Altepe'ye ziyaret

Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 182. yıldönümü münasebetiyle Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe’yi ziyaret eden zabıta müdürleri, birlik ve beraberlik mesajı verdi. 

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Hüseyin Koçak, Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürü İlham Köroğlu ve Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürü Vahap Işık, Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe'yi makamında ziyaret etti. Başka şehirlerde farklı belediyelerin zabıta birimlerinin çekişme içinde olduğunu anlatan Koçak, "Biz Bursa’da dayanışma içinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Sık sık bir araya gelip ortak uyguladığımız kararlar alıyoruz. Birlik ve beraberliğimiz başka şehirlere örnek oluyor” dedi. 

Başkan Recep Altepe ise, "Zabıta bizim sağ kolumuz. Çarşıda, pazarda ve kentin her yerinde bizi temsil ediyor. Bu sebeple zabıtaya büyük önem veriyoruz. Önümüzdeki günlerde Bursa’da önemli bir projeyi hayata geçireceğiz. Kentin sokaklarına, çarşısına, pazarına bir düzen getirmek istiyoruz. Bunun için yapılması gerekenleri konuşmak üzere başta Büyükşehir Belediye zabıtası ve diğer ilçe belediye zabıtalarıyla iletişim halindeyiz. Bu konuyu önümüzdeki günlerde de bir araya gelerek görüşeceğiz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2008 Perşembe 19:50:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?