7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Zafer Plaza büyüyor

Bursa'nın ilk alışveriş merkezi Zafer Plaza'da, bir yıl önce başlatılan 'Büyüme Projesi' ile yaklaşık 3 bin metrekare daha genişleyecek. Alışveriş merkezinin itfaiye binasına doğru olan kısmında zemin katta yeni inşa edilen 800 metrekarelik alan hizmete açılırken, yeme ve içme katı ile sinema katındaki çalışmaların da 6 ay içerisinde bitirileceği açıklandı. 

Ödüllü alışveriş merkezi Zafer Plaza'da, müşterilere daha iyi hizmet verebilmek amacıyla yaklaşık bir yıl önce başlatılan 'Büyüme Projesi' hızla devam ediyor. Proje, 2 çarşı, bir yeme ve içme, bir de sinema katını kapsarken, birinci kattaki 800 metrekarelik alan alışveriş merkezine ilave edilerek hizmete açıldı. Ek alanda iki yeni markanın hizmet vereceği, mevcut iki markanın da alanlarını genişletildiği öğrenildi. Belediyenin kullandığı alanın daha iyi değerlendirilerek yürütülen proje kapsamında, yeme ve içme katında 350 metrekarelik alan, sinema katında da 105 ve 95 kişilik iki yeni sinema salonu 6 ay içerisinde açılacak. Belediye de ortaklık miktarında yeni açılan metrekarelerden fazladan kira alacak. Açılan koridorlardan dolayı itfaiye binasında da herhangi bir değişikliğin olmayacağını açıklayan yetkililer, tadilat döneminde itfaiye ofislerinin yer değiştirdiğini, değişen ofislerin dekorasyon ve inşaat çalışmalarını da Zafer Plaza'nın karşılayacağını belirttiler. Yeme ve içme katı ile çarşı katlarında devam edecek büyüme projesinin ardından çarşıda 'Yenilenme Projesi'nin başlayacağını söyleyen yetkililer, Zafer Plaza'nın Bursalılar için en renkli yaşam merkezi olmaya devam edeceğini ifade ettiler.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2008 Perşembe 11:22:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
canan hepgun IP: 81.214.222.xxx Tarih : 19.01.2008 15:44:56

super olmuş çok sevindim zafer plaza büyümek zorundaydı. ee korupark geldi şimdi, o kadar büyük ve göz alıcı ki, herkes koruparkı tercih ediyordu......mecburen bunlar şart.. hadi bakalım...