7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Zafer Plaza'da Makarna Günü

Bursa'da, Zafer Plaza Alışveriş Merkezi, 25 Ekim Makarna Günü için özel bir program hazırladı. Cumartesi günü anaokulu öğrencilerinin sanat ruhunu ortaya çıkartan "makarna oyuncaklar" sergisi açılacak. 

Çok lezzetli, bol çeşitli, pratik ve ekonomik olmasının yanı sıra, sağlıklı ve dengeli beslenmenin vazgeçilmez unsuru olan makarnanın değişik tarzda hazırlanan farklı hezzetlerine kavuşmak için Zafer Plaza'daki işletmeler özel indirimler yapıyor. Zafer Plaza piramidi altında toplanan lezzetli makarna durakları Makkarino, Bilakis ve Big Mamma’s, güzel menüleri 25 Ekim Cumartesi günü özel fiyatlarla sunacak. 

Makkarino da bütün makarna çeşitlerini 6 YTL'ye, Bilakis'te ise ikinci makarnanızı yüzde 50 indirimli, Big Mammas’ta da bir porsiyon fiyatına iki tane yiyebileceksiniz.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2008 Cuma 13:26:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Emel Erdoğdu IP: 81.214.220.xxx Tarih : 7.11.2008 14:13:45

Zafer palzadaki bilakis kadar cimri bir mekan görmemiştim. salataları ve makarnaları çok çok güzel biliyorum daha öncede bir çok kez kent meydanındaki şubesine gitmiştim. Ama böyle muamele görmedim. salatanın yağını sosunu vs. damla damla sayarak döken bir bayan var. ekmek konusuna gelince tam bir felaket. istediğinizde arka taraftaki bir kaptan 1 dilim veriliyor. ilgililerin dikkatine.