7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Zafer Plaza'da yoyo heyecanı

Bursa’nın ilk alışveriş merkezi olan Zafer Plaza ilklere imza atmaya devam ediyor. 

Zafer Plaza, 2000 yıl önce Çin ve Yunanistan da ortaya çıkan, dünyada hızla yayılan ve NASA tarafından uzaya gönderilen ilk oyuncak olma özelliği taşıyan yoyo ile Bursalıları buluşturuyor. Yediden yetmişe herkesin oynayarak eğlenebileceği aynı zamanda beyin ve vücut jimnastiğini birlikte yapmasın sağlayacağı bir organizasyona ev sahipliği yapıyor. 

Geçen hafta başlayan etkinlik genç yaşlı Zafer Plaza’nın tüm ziyaretçileri tarafından ilgi ile karşılandı. Beynin sağ ve sol yarıküreleri entegre eden böylece bütün beynin etkin şekilde çalışmasını sağlayan çapraz-vücut hareketleri, gerginliği azaltarak motivasyonu kontrol eden duyguları uyaran uzama hareketleri ve beynin duygusal ve düşünme bölümlerini bir araya getiren böylece konsantrasyona yardımcı olan enerjilenme hareketleri hakkında bilgi alan ebeveynler çocuklarını eğitim alması için teşvik ettiler. 

Zafer Plaza Genel Müdürü Engin Koban, “Yarışmaların startını bu şampiyona ile verdik, eğlencenin yanı sıra eğiticide olan yoyodan sonra sırada şubat ayında başlayacak olan puzzle yarışmamız var. Sadece bu iki yarışma ile sınırlı kalmayacak etkinliklerimiz. Yıla yayılacak olan aktiviteler ile ziyaretçilerimize keyifli zaman geçirme imkanı sağlayacağız” dedi. 

Türkiye Yoyo Şampiyonası Marmara seçmelerine katılmak isteyenler Zafer Plaza danışma bankosundan başvuru formlarını temin edebilirler. Yoyosu olan ama yarışmaya kendini hazır hissetmeyenler için ise Blazing Teens hafta sonları eğitim veriyor. Seçmeler, 1 Kasım 2008 Cumartesi günü yapılacak.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2008 Salı 16:26:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?