8
Mayıs
2024
Çarşamba
SAĞLIK

Doktor, ilaçlı serumla intihar etti

Bursa Devlet Hastanesi'nde çalışan bir doktor, görevi başında ilaç karıştırdığı serumu kendisine enjekte ederek hayatına son verdi. 

Acil Serviste yoğun bakım doktoru olarak görev yapan 2 çocuk babası pratisyen hekim Caner Elitok (43), cumartesi günü hastaneye gelerek hafta sonu nöbetine başladı.

Pazar sabahına kadar görevli olan doktor Elitok, akşam saatlerinde hemşireler tarafından aranınca bulunamadı. Acil Servis binası 2. katındaki doktor odasının kapısını kontrol eden hemşireler, kilitli kapıyı açamayınca servisteki arkadaşlarından yardım istedi.

Kapının kilitli olmasından şüphelenen arkadaşları, kapıyı açtıklarında koluna serum bağlı halde Caner Elitok'un cesediyle karşılaştılar.

Bir süredir eşinden ayrı yaşayan Elitok'un yanında, "Biz şerefimizle yaşadık. Ölümümden kimse sorumlu değildir" yazılı not bulundu. Yapılan araştırmada, doktorun cep telefonu ve dizüstü bilgisayarına ulaşılamadı.

Eşi Kükürtlü Caddesi'nde butik işleten Caner Elitok'un, kısa süre önce bir daire ve otomobil satın aldığı öğrenildi. Eski Gemlik Yolu Yasemin Park'ta ikamet eden Elitok'un 12 ve 5 yaşındaki çocuklarıyla bir bakıcının ilgilendiği de öğrenildi.

Cana yakın kişiliği sebebiyle çalışma arkadaşları tarafından sevilen Caner Elitok'un ölümü hastane çalışanlarını üzüntüye boğarken, savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı. Elitok'un cesedi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, seruma karıştırılan ilacın otopsi sonucu belli olacağı bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2008 Pazar 12:42:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?