20
Mayıs
2024
Pazertesi
BÜYÜKORHAN - BURSA

Adliyenin kapatılması AİHM'de

Bursa’nın Büyükorhan Belediye Başkanı Kamil Mehmet Acaroğlu, seçimlerden bu yana geçen 200 günde yaptığı icraatları anlattı.

Acaroğlu, belediye meclis üyeleri ve daire amirleri ile birlikte düzenlediği toplantıda, 28 Mart seçimlerinde kendini bu göreve layık gören ilçe halkına teşekkür ederek, 200 gün içerisinde yaptıkları ve bundan sonra yapmayı planladıkları çalışmaları aktardı. İlk olarak adliyenin kapatılması konusuna temas eden Acaroğlu, bu konuda Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne dava açtıklarını, kararın en kısa sürede sonuçlanacağını umduklarını belirtti.

Belediyeye bir iş makinesi kazandırdıklarını, Görecik yaylasında şenlik düzenlediklerini, iktidar ve muhalefet gözetmeksizin uyum içinde çalıştıklarını dile getiren Acaroğlu, Büyükorhan’da polis teşkilatı kurulması de çalışmaları olduğunu anlattı. Bursa Emniyet Müdürlüğü’nden bir müdür yardımcısının ilçeye gelerek yer baktığını, 25 kişilik polis teşkilatı için belediye olarak kendilerine yer tahsis ettiklerini ifade eden Acaroğlu, ayrıca ilçe halkının sağlık meselelerini gidermek için geçtiğimiz günlerde ücretsiz göz taraması yaptıklarını, bu tür faaliyetlerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2004 Pazartesi 11:46:02
Güncelleme :4 Kasım 2005 Cuma 14:00:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?