19
Mayıs
2024
Pazar
BÜYÜKORHAN - BURSA

Bursalı çiftçi dana parasını kaptırdı

Büyükorhan İlçesi Büyükbalıklı köyünde hayvancılık yaptığı öğrenilen Halil Şimşek (57) biriktirdiği 2 milyar ile İzmir yolu Ürünlü hayvan pazarından dana almak için yola çıktı.

Oğlunun servis aracıyla Alattinbey Mahallesi’ne kadar gelen Şimşek, trafik ışıklarında inerek yürümeye başladı. O sırada yanına gelen yaklaşan araçtaki 3 kişi, yaşlı adamı hayvan pazarına götürme bahanesiyle araca aldılar. Ancak araca binen yaşlı adam, 3 hırsız tarafından, ’kapı kapanmadı amca’ denilerek oyalandı.

Hırsızlardan birisi yaşlı adamı oyalarken diğeri cebindeki paraları çaldı. Hırsızlar, arabanın kapı kolunu benzinlikte düşürdüklerini belirterek, yaşlı adamı aldıkları yere bıraktılar. Bir süre sonra cebindeki paraları kontrol eden Halil Şimşek, dolandırıldığını anladı. 3 hırsıztan şikayetçi olan Halil Şimşek, "O parayla hacca gidecektim, nasip olmadı. Hayvan almaya karar verdim, yine nasip olmadı. Hırsızlar paramı çaldılar"diye konuştu. Polis, plakası tespit edilen otomobildeki dolandırıcıları yakalamak için soruşturma başlattı.

.
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2004 Pazartesi 12:45:22
Güncelleme :4 Kasım 2005 Cuma 14:01:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?