24
Mayıs
2024
Cuma
GÜRSU - BURSA

Asfaltsız yol kalmayacak

GÜRSU’DA ASFALTSIZ YOL KALMAYACAK

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kanalizasyon, içme ve yağmur suyu hatlarını yenilediği Gürsu’da alt yapı işi biten cadde ve sokakları asfaltlıyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü ile birlikte Gürsu’da devam asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Büyükşehir Belediyesi olarak kent merkezinin yanı sıra merkeze bağlı tüm ilçelerde de yoğun bir çalışma temposu içinde olduklarını dile getiren Başkan Altepe, ilçelerde yaşanan en önemli sorunun altyapı ve bakımsız yollar olduğunu hatırlattı. Gürsu’da altyapı çalışmalarına hız verdiklerini ifade eden Başkan Altepe, altyapısı tamamlanan bölgelerde asfaltlama çalışmalarına başlandığını vurguladı. Son 15 gün içinde Gürsu ilçesinin cadde ve sokaklarına 3 bin ton asfalt döküldüğüne değinen Başkan Altepe, “Çalışmalar tamamlandığında ilçeye 10 bin ton asfalt dökmüş olacağız. Vatandaşlardan en fazla yollarla ilgili şikayetler geliyordu. Zaman içinde asfalt üzerinde oluşan çukurlar hem yaya hem de araç trafiğini sıkıntıya sokuyordu. Tüm ilçelerimizin daha çağdaş ve sağlıklı hale getirilmesi için bu tür çalışmalarımız aralıksız sürecek” dedi.

Özellikle bu dönem Büyükşehir Belediyesi’nden önemli destekler aldıklarını dile getiren Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü ise gerek altyapı gerekse asfaltlama çalışmalarının büyük yatırımlar olduğunu ve ilçe belediyesi olarak bu yatırımları hayata geçiremediklerini hatırlattı. Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri sayesinde Gürsu’nun çehresinin değiştiğini kaydeden Özcü, destekleri nedeniyle Başkan Altepe’ye teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2010 Salı 11:41:00
Güncelleme :6 Temmuz 2010 Salı 11:49:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?