22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜRSU - BURSA

Gürsu doğalgaza kavuşacak

Gürsu Bursagaz’ın 2005 yılı yatırım programı kapsamına alındı.

Başlangıçta Gürsu’nun Kurtuluş ve Zafer Mahalleleri’ne girecek olan doğalgaz konusunda halkı bilgilendirmek ve abonelik işlemleri için hizmet verecek olan, “Bursagaz Danışma ve Abonelik Bürosu”, Gürsu Belediye Pasajı’nda düzenlenen törenle açıldı.

28 Haziran’a kadar açık kalacak olan büroda, halk doğalgaz konusunda bilgilendirilecek ve abonelik işlemleri yapılacak.

AKP Bursa Milletvekili Şevket Orhan, Gürsu Kaymakamı H.Ibrahim Türkoğlu, Bursagaz Genel Müdürü Ertuğrul Altın, Gürsu Protokolü ve halkın katıldığı törende, açılış kurdelesini AKP Bursa Milletvekili Şevket Orhan, Gürsu Kaymakamı H.Ibrahim Türkoğlu, Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü ve Bursagaz Genel Müdürü Ertuğrul Altın birlikte kesti. Açılışın ardından ilk abonelik ise Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü’ye yapıldı.

Bursagaz Danışma ve Abonelik Bürosu’nun açılıs töreninde konuşan AKP Bursa Milletvekili Şevket Orhan, “İnsan sağlığı açısından büyük önemi bulunan doğalgazın Gürsu’ya geliyor olması çok önemli. Ekonomik açıdan da karlı olan doğalgazın, Gürsu için büyük bir şans olduğunu düşünüyorum.

Gürsu’yu çok sevdiğini ve bir şeyler yapmak için büyük çaba sarfettiğini bildiğim Gürsu Belediye Baskanı Orhan Özcü’nün de ilçe için daha iyi şeyler yapacağını biliyorum ve hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü de “Gürsu’nun gelişmesinde önemli bir adım olarak gördüğüm doğalgaz konusunda ilk adımı atmış bulunuyoruz. Gürsu’nun en kısa zamanda doğalgaza kavuşması amacıyla açılan bu büro ile halkımız doğalgaz konusundaki tüm sorularına cevap bulabilecek ve abonelik işlemlerini yaptırabilecek” diye konuştu.

İlçenin en kısa zamanda doğalgaza kavuşması için Bursagaz tarafından başlatılacak çalışmaların halktan gelecek talebe bağlı olarak hız kazanacağını belirten Başkan Özcü, “Çalışmaların en kısa zamanda başlatılması için halkımızın abonelik işlemlerini hızlandırması gerekiyor. Bu konuda tüm halkımızın duyarlı olmasını bekliyoruz. Attığımız bu adımın ilçemiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bursagaz’ın “Temiz Hava Kampanyası” başlığı altında başlattığı yeni abonelik kampanyası kapsamında alınacak abonelik bedelleri ise 8 taksite bölünecek.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2005 Perşembe 09:15:26
Güncelleme :7 Temmuz 2006 Cuma 15:43:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?