31
Mayıs
2024
Cuma
GÜRSU - BURSA

Gürsu'da toplu sünnet şöleni

Gürsu Belediyesi tarafından organize edilen 11. Gürsu Kültür, Sanat ve Armut Festivali kapsamında düzenlenen toplu sünnet şöleninde, 147 çocuk erkekliğe ilk adımı attı. 

Gürsu Şehir Parkı'nda düzenlenen sünnet şöleni, renkli görüntülere sahne oldu. Okunan mevlit ve dualarla başlayan şölen, Semerkant İlahi Grubu'nun sunumuyla devam etti. 

Mevlana Kültürünü Koruma ve Yaşatma Derneği sema ekibi'nin gösteri yaptığı şölen, Hacıvat-Karagöz gösterisi, jonklör Erkan Obüs ve minik oğlu Kaan Obüs'ün şovu, Namık Kemal Halk Dansları ekibi'nin gösterisi, Kocaeli Bölge Tiyatrosu'nun 'Kral çıplak' adlı tiyatro oyunu ve Grup Mjora'nın konseriyle renklendi. Yoksul ailelerin çocuklarının sünnetinin yapıldığı şölende tüm çocukların ailelerine Gürsu Kaymakamlığı'ncca para yardımı yapılırken, Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü de çocuklara saat hediye etti. 

Şölene, AK Parti Bursa Milletvekili Ali Kul, Gürsu Kaymakamı H. İbrahim Türkoğlu, belediye başkanları, meclis üyeleri, Ak Parti İlçe Teşkilatı Başkanı İbrahim Arslan ve parti üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2008 Çarşamba 11:23:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?