19
Mayıs
2024
Pazar
GÜRSU - BURSA

Trafik kazası: 1 ölü, 4 yaralı

Bursa'nın Gürsu İlçesi'nde, minibüs, sürücüsünün kırmızı ışık ihlali yaptığı öne sürülen otomobile çarptı.

Çarpmayla birlikte yolun orta refüjüne savrulan otomobildeki 44 yaşındaki Hüseyin İşeri öldü, 4 kişi de yaralandı. Yere yatırılan yaralıların üzerine ambulans gelinceye kadar üzerlerine üşümemeleri için yorganlar örtüldü.


Kaza, saat 02.30 sıralarında Bursa- Eskişehir Karayolu'nun Gürsu Kavşağı'nda meydana geldi. Bursa'ya giden Ali Ceyhan'ın kullandığı 16 GZ 889 plakalı minibüs, kırmızı ışık ihlali yaptığı öne sürülen Erdinç Esen yönetimindeki 16 EE 189 plakalı Şahin marka otomobile çarptı. Minibüsün çarpmasıyla birlikte yolun orta refüjüne savrulan otomobilin sürücüsü Erdinç Esen ile yanındaki arkadaşı Hüseyin İşeri ağır yaralandı. Yaralılardan, Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Hüseyin İşeri doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

ÜZERLERİNE YORGAN ÖRTÜLDÜ

Trafiğin uzun süre kesilmesine neden olan kazada minibüste bulunan Tuncer Tok (22), Ali Ceyhan (26) ve Abdullah Kıvrak (21) da yaralandı. Ambulansı yerde yatarak bekleyen yaralıların üzerine üşümemeleri için minibüste bulunan yorganlar örtüldü. Yaralılardan Hüseyin İşeri, Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ne, Erdinç Esen ise Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Esen'in ise hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi. Dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu meydana gelen kazayla ilgili soruşturmaya Gürsu Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı

Hürriyet
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2008 Pazar 16:45:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?