19
Mayıs
2024
Pazar
KARACABEY - BURSA
Belediye Sayfaları

Bursa: Özürlü vatandaşlar Karacabey'e okul istiyor

Engelli şair Serhat Şener, Belediye Başkanı Ergün Koç’u ziyaret ederek, ilçeye özürlüler okulu yapılması için destek istedi. Kendisine ait şiirleri seslendirildiği "Gizli Aşk" adlı eserden 5 bin adet basıldığını belirten Şener, CD satışından elde edeceği geliri özürlüler okuluna bağışlayacağını söyledi.

Tek sıkıntılarının sponsor yokluğu olduğunu ifade eden Şener, Başkan Koç’tan kendilerine okul yeri tahsis ederek destek vermesini istedi.


Koç, bu talebe olumlu yaklaşırken, konuya yakında açıklık kazandıracaklarını belirtti. Zihinsel özürlü çocukların haftada iki gün Bursa’ya gitmeleri için araç tahsis ettiklerini hatırlatan Koç, engellilere ellerinden gelen desteği vereceklerini ifade etti.

iha-bursa
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2004 Cumartesi 14:00:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
melih çattık IP: 81.214.17.xxx Tarih : 6.03.2005 13:44:03
Serhat ŞENER in girişimi mutluluk verici.Toplumumuzun en az yüzde onunun çeşitli engel gruplarına dahil olduğu düşünüldüğünde çok da haklı bir talep.Görme, işitme, zihin ve bedensel engelli vatandaşlarımızın tümüne hitap edecek bir okul projesi engellilerimizi toplumla kaynaştıracak ve engellerinin ortadan kalkmasını sağlayacaktır...