18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARACABEY - BURSA
Belediye Sayfaları

Cenazesi ortada kaldı

MİNİK EBRU'NUN CENAZESİ ORTADA KALDI

Bursa'nın Karacabey ilçesinde kaybolduktan sonra evinin 6 kilometre uzağında cesedi bulunan minik Ebru'nun anne ve babası gözaltına alınınca cenaze ortada kaldı.

Edinilen bilgiye göre, babası Güven Çakaloğlu'ndan ayrı yaşayan annesi Pakize Çakaloğlu ile kalan 2 yaşındaki Ebru, cumartesi günü evlerinin önünde oyun oynarken kayboldu.

Anne ve anneannesi ile köylülerin kısa süreli araştırmasından netice alınamayınca jandarmaya haber verildi. Karacabey Kaymakamlığı'nın teşebbüsüyle bölgeye sivil savunma ve çok sayıda kurtarma ekibi sevk edildi. 6 köpek ve 100'ü aşkın arama kurtarma personeli, 2 günlük çalışmanın ardından dün sabah saatlerinde küçük Ebru'nun cansız bedenini 6 kilometre uzaklıktaki Taşpınar köyü yakınlarındaki bir meşe kümesinde buldu.

Kriminal ekipler olay yerinde geniş çaplı araştırma başlatırken, Ebru'nun terlikleri de 300 metre ileride bulundu. Cumhuriyet savcısı, küçük kızın cansız bedeninin kesin ölüm sebebinin tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılmasını istedi. Bursa Adli Tıp Kurumu morgundan dün gece saatlerinde alınan cenazenin Karacabey Devlet Hastanesi morguna kaldırıldığı ileri sürüldü.

Köy sakinleri cenazenin öğlen defnedileceğini zannederken cenaze ikindi namazının ardından da köye gelmedi. Jandarma minik Ebru'nun anne, baba ve dedesini gözaltına alınca yetkililer cenazeyi teslim edecek kimseye ulaşamadı. Anne, baba ve dedenin halen Karacabey Adliyesi'nde ifadeleri alınıyor.

MİNİK EBRU'NUN CENAZESİ ORTADA KALDI
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2010 Salı 16:34:00
Güncelleme :19 Ocak 2010 Salı 23:19:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?