19
Mayıs
2024
Pazar
KARACABEY - BURSA
Belediye Sayfaları

İnternet kafeye silahlı saldırı

İNTERNET KAFEYE SİLAHLI SALDIRI

Bursa'nın Karacabey ilçesinde bir internet kafeye silahlı saldırı düzenlendi.

Edinilen bilgiye göre, Mustafakemalpaşa'ya bağlı Çeltikçi beldesinde ikamet eden Engin B. (22) ile Tuna Ö. (25), gece saat 23.00 sıralarında Karacabey'e bağlı Ortasarıbey köyünde internet kafe işletmeciliği yapan ve aralarında daha önceden husumet bulunan Adem Beniz'in (23) iş yerine geldi. 5 kişi oldukları belirtilen şahıslardan henüz kimliği tespit edilemeyen biri tarafından Beniz'e tüfekle ateş edildi. Oturduğu masanın altına girerek saldırıdan şans eseri yara almadan kurtulan Beniz ile saldırganlar arasında yaşanan kısa süreli arbedenin ardından köylülerin olay yerine gelmesiyle birlikte şüpheli şahıslar 16 SJ 455 plakalı otomobille olay yerinden kaçtı.

Karacabey İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Engin B. ile Tuna Ö. gözaltına alındı. İki kişi olduklarını ifade eden şahıslardan Engin B.'nin, Adem Beniz'in kendisine ve arkadaşı Tuna Ö.'ye facebook arkadaşlık sitesinden küfürlü mesaj gönderdiğini, bu yüzden iş yerine geldiklerini ama kendilerinin ateş etmediğini söyledikleri öğrenildi.

Şahitlerin ifadeleri doğrultusunda olayı çok yönlü soruşturan jandarma, olaya karıştığı iddia edilen 3 kişinin daha yakalanmasına çalışıyor. Engin B. ile Tuna Ö.'nün ise işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

İNTERNET KAFEYE SİLAHLI SALDIRI
İNTERNET KAFEYE SİLAHLI SALDIRI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2010 Çarşamba 16:00:05
Güncelleme :10 Şubat 2010 Çarşamba 17:57:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?