17
Mayıs
2024
Cuma
KARACABEY - BURSA
Belediye Sayfaları

Karacabey'de cinayet

Bursa’nın Karacabey İlçesi’nde bir kişi 21 yerinden bıçaklanarak öldürüldü. Edinilen bilgiye göre, bu sabah saat 05:40 sıralarında silahlı bir kişi, Gazi Mahallesi Tat Blokları’nda oturan Rıdvan Canbaz’ın (39) evine silah zoruyla girdi. Canbaz’ı ve eşini yatak odasına sokan kimliği meçhul şahıs, üzerinden çıkardığı bıçakla Canbaz’ı 21 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Bu sırada çıkan gürültü üzerine uyanan site sakinleri, ne olduğunu anlamak için bütün daireleri dolaşmaya başladı. Ancak katil, kapıya çıkan Sevda Canbaz’ın ensesine silah dayayıp, komşularına herhangi bir şey olmadığını söyletti. Bunun üzerine site sakinleri oradan diğer daireleri yoklamaya devam etti.

Daha sonra Rıdvan Canbaz’ın eşi Sevda Canbaz’ı döven ve bağlayan katil, ortalığın sakinleşmesinin ardından olay yerinden uzaklaşarak kayıplara karıştı. Sabah uyanan çocukları tarafından bağlı bulunan Sevda Canbaz, komşularına haber verilmesinin ardından kurtarıldı.
Öte yandan Karacabey’de Akçan ekmek fırınına ortak olan ve yaklaşık 4 yıl önce eşi ve 2 çocuğuyla birlikte Yunanistan’dan Karacabey’e göç ettiği öğrenilen Rıdvan Canbaz’ın çevresi tarafından çok sevildiği belirtildi. Savcılık tarafından olay yerinde yapılan inceleme sırasında, ortağı Yılmaz Akar’ın çalan cep telefonuna bir kişi tarafından "Rıdvan’ın haline git bir bak. Onu öldürdük, şimdi sıra sende" tehditlerinin gelmesi üzerine savcılık çıkan telefon numarası üzerinde araştırma başlattı. Polis, kayıplara karışan katili arıyor.

karacabey
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2004 Çarşamba 15:58:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?