22
Mayıs
2024
Çarşamba
KARACABEY - BURSA
Belediye Sayfaları

Soba kovası ölümüne sebeb oldu

Bursa'nın Karacabey ilçesinde bir kişi, soba kovasından çıkardığı korla ısınmak isterken, karbonmonoksit gazı zehirlenmesi nedeniyle hayatını kaybetti. 

Alınan bigliye göre olay, Beylik köyünde meydana geldi. Oğlu ve geliniyle birlikte yaşayan Hatice Akbaş (57) isimli kadın, gece saat 22.00 sıralarında havanın soğuk olması nedeniyle yanan sobadan çıkardığı kor halindeki kovayı alarak banyoya girdi.

 Bir süre sonra yanan kovadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Hatice Akbaş, banyo yaparken yere yığıldı. Bu sırada komşuda olduğu öğrenilen Hatice Akbaş'ın oğlu Ersoy Akbaş ve gelini, eve gelerek kapıyı çaldıklarında kapının açılmamasından şüphelenerek camı kırarak içeri girdi. 

Eve girip banyoya baktıklarında annelerinin yerde baygın halde yattığını gören Ersoy Akbaş ve eşi, hemen Hatice Kayabaş'ı alarak otomobille Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi'ne götürdü.

 Hastaneye götürülen Hatice Akbaş'ı kontrol eden doktorlar, kadının karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldüğünü tespit etti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
İha
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2007 Pazartesi 13:58:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?