23
Mayıs
2024
Perşembe
KARACABEY - BURSA
Belediye Sayfaları

SSK Hastanesi 24 saat hizmet verecek

Bursa’nın Karacabey İlçesi’nde 80. Yıl SSK Hastanesi’nin 1 Şubat Salı gününden itibaren 24 saat hizmet vereceği bildirildi. Başhekim Dr. Mehmet Yetim, daha önce Bursa’dan taşımalı personelle hizmet veren hastanenin kadro eksikliğinin giderildiğini söyledi.

SSK Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Yetim, daha önce Bursa’dan taşımalı personelle hizmet veren hastanenin kadro eksikliğinin giderildiğini söyledi. Yetim, hastanenin 1 Şubat Salı gününden itibaren 24 saat hizmet vereceğini belirterek, nöbet listelerini hazırlamaya başladıklarını dile getirdi.

Yetim, "Hastanemizde 8 uzman, 7 pratisyen ve 2 geçici görevli olmak üzere toplam 17 doktor, 21 hemşire, 3 röntgen teknisyeni, 3 laboratuar teknisyeni, 2 anestezi uzmanı, 3 memur, 2 şoför ve 8 hizmetli bulunuyor. 59 personelimizle 24 saat görev yapmaya çalışacağız. Bazı sorunlarla karşılaşacağız ama bizim için önemli olan Karacabeylilere fedakarca hizmet etmek" dedi. Yetim, problemlerinin çözümüne yönelik AK Parti Grup Başkan Vekili Faruk Çelik ile Bursa Milletvekili Op. Dr. Şerif Birinç’e katkılarından dolayı teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2005 Çarşamba 15:47:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?