17
Mayıs
2024
Cuma
KESTEL - BURSA

Bursa: Kestel'de okullara ücretsiz deprem dergisi dağıtılacak

Manşet Gazetesi’nin sahibi Özkay Çakal ve sorumlu yazı işleri müdürü Hüseyin Toy, deprem bilincinin yaygınlaşması için büyük emek harcayarak hazırladıkları dergiyi 700 okula dağıtılması için Vali Oğuz Kağan Köksal’a teslim etti.

Vali Köksal, Bursalılar’a ücretsiz dağıtılan bu derginin deprem şuurunun halka aşılanması açısından önemli olduğunu söyledi. Nerede, ne zaman ve nasıl geleceği belli olmayan afetlere Türkiye’nin 8-10 yıl öncesine göre daha hazırlıklı olduğunu ifade eden Vali Köksal, "Bu noktaya gelmemizde devletin olduğu kadar, vatandaşların ve sivil toplum örgütlerinin de payı var" dedi.
Hüseyin Toy da, 1. derece deprem kuşağında yer alan Bursa’nın depreme her zaman hazırlıklı olması gerektiğini vurguladı.

Manşet Gazetesi’nin sahibi Özkay Çakal ise, "Hazırladığımız bu dergide vatandaşlarımız depremle ilgili her türlü bilgiyi bulacaktır. Bu derginin her okulun kütüphanesinde olması gerektiğini düşünüyoruz. Bu yüzden Sayın Valimizden dergilerin okullara dağıtılması konusunda yardım bekliyoruz" diye konuştu

iha-bursa
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2004 Pazartesi 23:42:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?