19
Mayıs
2024
Pazar
MUDANYA - BURSA

8 engelliye tekerlekli sandalye

MUDANYA'DA BELEDİYESİ'NDEN 8 ENGELLİYE SANDALYE

Mudanya Belediyesi 8 engelliye sakat arabası verdi.

Bursa'da 17 ilçede faaliyet gösteren engelli derneklerinin düzenledikleri yardım ve dayanışma toplantılarının Mudanya ayağı Park Düğün Salonunda yapıldı. Dayanışma gecesine Mudanya Kaymakamı Adem Öztürk, Belediye Başkanı Hasan Aktürk, Başkan Yardımcısı Dr. Kartal Saldırış, civar ilçelerdeki engelliler derneği üyeleri ve Mudanyalılar katıldı. Mudanya Engelliler Derneği Başkanı Ünal Şipkan, desteklerinden ötürü Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk'e teşekkür etti. "Başkanımızın bize tahsis ettiği araç ile tedavi ve evrak takibini yapıyoruz. Engelliler Derneği yardım derneğinden çok yol gösterici bir dernek" dedi.

"Biz mahalli idareciler olarak engelli vatandaşlarımızın sıkıntılarına çare bulmaya çalışıyoruz" diyen Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk, "Engelli vatandaşlarımızı topluma kazandırmak için elimizden geleni yapacağız. Problemlerini kökten çözeceğiz" dedi.

6'sı manuel 2'si akülü olmak üzere 8 tekerlekli sandalye desteği veren Mudanya Belediyesi'ne engelli vatandaşlar ve aileleri teşekkür etti.

MUDANYA'DA BELEDİYESİ'NDEN 8 ENGELLİYE SANDALYE
İHA
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2009 Pazar 11:05:04
Güncelleme :13 Aralık 2009 Pazar 13:20:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?