19
Mayıs
2024
Pazar
MUDANYA - BURSA

AKP referandum ziyaretlerine başladı

BURSA'DA AK PARTİ REFERANDUM ZİYARETLERİNE MUDANYA'DA BAŞLADI

Bursa'da, AK Parti İl Başkanlığı Referandum ziyaretlerine Mudanya'da başladı. AK Parti Milletvekili Ali Kul ve partililer, vatandaşa referandum çalışmaları hakkında bilgi vererek, sorularını cevapladı.

Mudanya AK Parti İlçe binasında toplanan partililer, Bursa Milletvekili Ali Kul önderliğinde yaptıkları toplantının ardından referandum çalışmalarını başlattılar. Mudanya kapalı pazaryerinden başlanılan çalışmalarda esnaf ve alışveriş yapan halkın nabzını tutan Milletvekili Kul, vatandaşın referandum için 'evet' oyu kullanmalarını istedi.

Mudanya haline giden grup, burada esnafa, referandum ve anayasa değişikliği ile ilgili bilgiler vererek, sorularını cevapladı. Hasanbey Mahallesi'ndeki bir ailenin iftarına konuk olan Kul, köy ziyaretlerinin ilkini Dereköy'den başlattı.

Kul, anayasa paketinin ülke geleceği için çok önemli olduğunu belirterek, "Anayasa değişiklik paketinin halka tanıtılması konusuyla ilgili ilk icraatımızı, Mudanya'da gerçekleştireceğiz. AK Parti Bursa'da, 10 milletvekiliyle bu startı başlattı. Gençlik kollarımızdan 350 arkadaşımızla birlikte başbakanımızın 'Sevdamız millet, kararımız evet' ifadesini taşıyan bu mektubu halkımıza ulaştırma gayreti içinde olacağız. 12 Eylül'e kadar geçecek süre içerisinde bire bir referandumun maddelerini izah etmek, onlara anlatmak üzere bugün Mudanya'ya gelerek ilk ziyaretimizi yaptık. Sırayla her milletvekillerimizle her ilçeye, beldeye, köye gideceğiz. Bu referandum parti pırtı işi değil, bu milletimizin geleceğiyle ilgili bu programa milletimiz 'evet' diyecektir" dedi.

Referandum ve anayasa değişikliği paketi tanıtım çalışmalarına, Mudanya AK Parti İlçe Başkanı Kadir Kahraman, Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk, parti ilçe kadın kolları ile gençlik kolları da katıldı.

BURSA'DA AK PARTİ REFERANDUM ZİYARETLERİNE MUDANYA'DA BAŞLADI
BURSA'DA AK PARTİ REFERANDUM ZİYARETLERİNE MUDANYA'DA BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2010 Pazartesi 09:31:03
Güncelleme :16 Ağustos 2010 Pazartesi 09:44:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?