24
Mayıs
2024
Cuma
MUDANYA - BURSA

Anavatan'lı meclis üyesi AKP'ye geçti

ANAVATAN PARTİLİ MECLİS ÜYESİ AK PARTİ'YE KATILDI

Anavatan Partisi'nin Mudanya Belediyesi Meclis üyesi Nalan Baysan, düzenlenen törenle AK Parti'ye katıldı.

Bursa'nın Mudanya Belediyesi'nde Anavatan Partisi'nin meclis üyesi olan Nalan Baysan, AK Parti saflarına katıldı. 23. İl Danışma Meclisi'nde İl Başkanı Nagip Vardar ile AK Parti MKYK üyesi ve Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, üyelik kaydını yaptıran Nalan Baysan'a parti rozetini taktı.

AK Parti'ye gösterilen ilginin Başbakan ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile hükümete duyulan güvenin bir göstergesi olduğunu söyleyen Nagip Vardar, katılımların artarak devam etmesini diledi. Vardar, "Bu durum gücümüzü bir kez daha ortaya koymaktadır. Kadınlarımızın siyasette bu kadar istekli olmaları, motivasyonumuzu daha da artırmaktadır. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ile teşkilatımızın yaptığı çalışmalar, kadınlara önemli bir güç vermektedir. Mudanya Belediye Meclis üyesi Nalan Baysan'ı verdiği doğru karardan dolayı tebrik ediyorum" dedi.

Rozetin takılmasının ardından Nagip Vardar, Sakarya Milletvekili ve Bursa Koordinatörü Hasan Ali Çelik, İl Başkanvekili İsmet Su, Mudanya İlçe Başkanı Kadir Kahraman ve AK Parti'ye katılan Nalan Baysan hatıra fotoğrafı çektirdi.

ANAVATAN PARTİLİ MECLİS ÜYESİ AK PARTİ'YE KATILDI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Mart 2010 Pazar 14:20:00
Güncelleme :28 Mart 2010 Pazar 18:25:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?