2
Haziran
2024
Pazar
MUDANYA - BURSA

Belediye araç filosunu yeniledi

MUDANYA BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU YENİLEDİ

Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk, İller Bankasından alınan1,5 milyon kredi ile araç parkına kattığı 17 yeni aracı basına tanıttı.

Sorumluluk alanları genişleyen Mudanya Belediyesi, araç filosunu genişletti. İller Bankasından alınan 1,5 milyon lira kredi ile 15 araç ve vatandaşlardan ikisi hibe toplam 17 aracı Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk basına tanıttı. 4 Adet 13+2 Metreküp kapasiteli çöp kamyonu, 2 adet damperli kamyon, 2 adet 17 ton kapasiteli sulama tankeri, 2 adet tek, 2 adet çift kabinli toplam 4 adet kamyonet, 1 adet kazıcı yükleyici kepçe, 1 adet silindir, 1 adet Zabıta Hizmet Birimine ve 2 adet Kaçak Yapı Kontrol Bürosuna binek aracı olmak üzere toplam 17 araç Mudanya Belediyesi araç filosuna eklendi.

Eski araçların tamir ve yakıt masraflarının yüksek olduğunu belirten Aktürk, “Yaklaşık 2 milyon olan yıllık çöp ihalesi bedeli, aldığımız yeni araçlar ile yarı yarıya düşecektir. İlerleyen süreçlerde araçlarımız ve ekipmanlarımız ile kendi çöpümüzü kendimiz toplayacağız” dedi.

Mudanya Belediyesi önü sahil şeridinde yapılan tanıtım toplantısında, araç kiralama masrafının yeni araçların alınması ile birlikte ortadan kalktığını aktaran Aktürk, “Önümüzdeki günlerde bu araçların dışında gelecek olan yeni araçlar ile Mudanya Belediyesi’nin araç sorunu bitmiş olup araç filomuz daha modernize edilmiş oldu” derken kesilen kurban kanının araçlara sürülmesinin ardından yeni araçlar hizmete başladılar.

MUDANYA BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU YENİLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2011 Çarşamba 15:37:03
Güncelleme :8 Haziran 2011 Çarşamba 18:41:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?