17
Haziran
2024
Pazertesi
MUDANYA - BURSA

Demirhisar bir yılı değerlendirdi

Mudanya Belediye Başkanı Erol Demirhisar, bir yıl içindeki çalışmalarını değerlendirdi.

1994-99 yılları arasında belediye başkanlığı yapan ve 28 Mart 2004’te yeniden seçilen Demirhisar, tecrübelerini, çalışmalarını ve belediye hizmetlerini anlattığı halka açık toplantıda, salonun yarısına yakınının boş olmasına sitem etti.

Uğur Mumcu Kültür Merkezi’ndeki toplantıda, Demirhisar, " Biz göreve geldiğimizde belediyeyi halk ile birlikte yönetmek istediğimizi söyledik ve her konuda vatandaşın fikirlerini bizimle paylaşılmasını istedik; ama görüyorum ki bunu başaramamışız. Gönül isterdi ki, bu salon dolsun, halk, taleplerini, yaptıklarımızı veya yapamadıklarımızı bize sorsun" dedi.

Demirhisar, ilk önce ilçeyi modern bir hale getirmek için çalıştıklarını, 340 milyar liraya belediye binası yaptıklarını, İller Bankası tarafından yürütülen kanalizasyon ve alt yapı çalışmalarının 15 Mayıs’ta bitmesini planladıklarını anlattı. Bazı bölgelerimizde su şebekesini yenileyip, yolları asfaltlayıp parke taşı döşediklerini bildiren Demirhisar, trafikle ilgili sıkıntıyı da aşmak için kamulaştırmalar yaptıklarını kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Mart 2005 Salı 14:42:34
Güncelleme :29 Mart 2005 Salı 14:43:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?