22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUDANYA - BURSA

Deniz çekildi, midyeler karada kaldı

Kar maskeli ve silahlı olduğu bildirilen şahıslar, polis ekiplerine ateş açtı. Güvenlik güçlerinin silahla karşılık verdiği şahıslar, aracı terk ederek kayıplara karıştı. Karadan ve Helikopterle havadan yapılan araştırmalar sonucunda hallerinden şüphelenilen 10 kişi gözaltına alındı.

200 bin YTL'yi kapkaç yoluyla çaldıktan sonra Avcılar Parseller'de çalıntı olduğu sanılan 34 BB 121 plakalı siyah renkli bir minibüsten şüphelenen polis ekipleri, araca "dur" ihtarında bulundu. Ancak polisin uyarısını dikkate almayan zanlılar kaçmaya başladı. Kar maskeli ve silahlı olduğu belirtilen 3 kişiyi, polis uzun süre kovaladı. Bu sırada kapkaççılar, kendilerini kovalayan polis ekiplerine ateş açtı. Bunun üzerine polis ekipleri de şahıslara ateş ederek karşılık verdi. Polis memurlarının silahından çıkan kurşunlar, aracın camını patlatırken, ara sokaklara kaçan şahıslar izini kaybettirdi. Bölgede araştırma yapan polis ekipleri, olayda kullanıldığı ileri sürülen minibüsü Haramidere Kumcular istikametinde terk edilmiş olarak buldu.

Olayın ardından kapkaççıları yakalamak için harekete geçen polis ekipleri, bölgeyi havadan ve karadan abluka altına aldı. Bir yandan bölge helikopterle incelenirken, karada bulanan polis ekipleri, hallerinden şüphelendikleri yaklaşık 10 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahıslar, polis merkezine götürüldü.

Polis ekipleri terk edilen minibüsü incelerken, bölgedeki çalışmalar devam ediyor.
İHA
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2007 Çarşamba 12:44:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?