17
Haziran
2024
Pazertesi
MUDANYA - BURSA

Esnaf belediyeye yürüdü

MUDANYA ESNAFI BELEDİYEYE YÜRÜDÜ

Bursa'nın Mudanya ilçesinde, son günlerde ana caddeler üzerindeki alt yapı kazıları yüzünden mağdur olan Halitpaşa Caddesi esnafı belediyeye yürüdü.

Halitpaşa Caddesi ve Bursa afsalı üzerinde devam eden yağmur gideri ve içme suyu şebeke inşaatı sebebiyle yolun trafiğe kapanması ve yaya trafiğinin aksaması üzerine iş yapamayan ve dükkanları toz içinde kalan esnaf, sıkıntılarını dile getirmek için Mudanya Belediyesi'ne yürüdü. Bağımsız meclis üyesi Atilla Kurtuluş'un önderliğinde belediyeye giden grubu meclis salonunda Başkan Yardımcısı Kartal Saldırış karşıladı. Sırayla esnafın derdini dinleyen Saldırış, yapılan çalışmalar için geç kalındığını, bunun turizm açısından gelişmiş bir Mudanya için yapılması gerektiği açıkladı.

Kendilerini fazla mağdur etmeden en kısa zamanda çalışmaları tamamlama gayreti içinde olduklarını anlatan Saldırış, ayrıca ilerisi için düşündükleri projeler olduğunu, bu projeleri bizzat esnafı tek tek dolaşarak onların fikirlerini aldıktan sonra hayata geçireceklerini belirtti.

MUDANYA ESNAFI BELEDİYEYE YÜRÜDÜ
MUDANYA ESNAFI BELEDİYEYE YÜRÜDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2011 Pazartesi 11:34:03
Güncelleme :18 Nisan 2011 Pazartesi 17:58:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?