2
Haziran
2024
Pazar
MUDANYA - BURSA

Minibüsçüler ayaklandı

MUDANYALI MİNİBÜSÇÜLER TEPKİLİ

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin bu yaz Mudanya’da uygulamaya koyduğu yaz tarifesi Mudanya 23 Nolu Minibüsçüler Kooperatifi'ni ayaklandırdı.

Kooperatif Başkanı Orhan Kaynar, Büyükşehir Belediyesi tarafından yaz tarifesi olarak Mudanya-Bursa hattına her 10'a dakikada bir konan sarı otobüs seferlerinin gerilime sebebiyet verdiğini ifade ederek, "Mudanya’mızın huzurunu bozmaya kimsenin hakkı yok. Bıçak kemiğe dayandı. Biz ekmeğimiz için buradayız" dedi.

Kaynar, "Gemlik, Gölyazı ve Mudanya minibüsçüsü hariç her yerde ulaşım zamlandı. Soruyorum sizlere o günden bu güne mazota gelen zam sayısını ben bile unuttum. Mudanya ve Güzelyalı arasındaki sınır kalkmasına rağmen, Mudanya'nın bir mahallesi olan Güzelyalı İDO iskelesine sokulmuyoruz. Bu kabul edilemez. Şimdiye kadar gereken protesto eylemleri yapılmıştı. Arkadaşlarımızı teskin etmeye çalışıyoruz. AK Parti Bursa İl Başkanlığına Mudanyalı minibüsçülerin meselelerini içeren dosya sunduk. Gelecek cevabı bekliyoruz. Hiçbir resmi kurum bu meseleden haberimiz yok diyemez. Bunun çözüme kavuşturulması en büyük dileğimiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2011 Cuma 19:32:00
Güncelleme :25 Haziran 2011 Cumartesi 10:10:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?