18
Mayıs
2024
Cumartesi
MUDANYA - BURSA

Müdürün atama isyanı!

BAŞARILI MÜDÜRÜN ATAMA İSYANI

Bursa'nın Mudanya ilçesinde, SBS'deki başarısı ile dikkat çeken Hatice Kayan İlköğretim Okulu'nun müdürü Recep Uzunağca, bilgisayarla başka bir okula atanmasına tepki gösterdi.

Mudanya'da eğitim veren ilköğretim okullarında başarılı olup, Mudanya'da ilk 10'a giren öğrencilere Mudanya Kaymakamı Adem Öztürk tarafından ödülleri ve hediyeleri teslim edildi. Kaymakam Öztürk, öğrencilerin yanı sıra müdür ve velileri de kutladı. Öğrenciler ile gurur duyduğunu belirten Öztürk, "Başarılı öğrencilerimizi sizlerin huzurunda ödüllendirdik. Ben öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Son yıllarda ilçemiz eğitim alanında oldukça başarılar elde etmektedir. Bugün de bu başarının karşılığı olarak öğrencilerimizi ödüllendirdik" dedi.

Öztürk, geçtiğimiz gün sonuçları açıklanan SBS'de ilçede ilk 10 aday arasına 7 öğrenci çıkartan Hatice İsmail Hakkı Kayan İlköğretim Okulu Müdürü Recep Uzunağca'yı tebrik ederek başarılar diledi. Mudanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Atasagun, başarılı öğrencilerin ilçenin başarısını artırdığını ifade etti.

 

MÜDÜRÜN ATAMA İSYANI

Müdür Uzunağca, gösterdiği başarıya rağmen bilgisayarla başka bir okula atanmasına isyan etti. Uzunağca, "Maalesef çok üzgünüm. Bakanlığımızın uygulaması beni son derece üzmüştür. Özellikle kura dışı olarak ilimiz en uzak yerine bilgisayar ile atanmam benim bundan sonra gideceğim okulda bu şekilde çaba gösterirmiyim? Benim için soru işretleri taşıyor. Bu konuda hukuki yollara başvurdum. İnşallah hukuk benim açımdan doğru karar verecektir diye düşünüyorum" dedi.

BAŞARILI MÜDÜRÜN ATAMA İSYANI
BAŞARILI MÜDÜRÜN ATAMA İSYANI
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2010 Cumartesi 10:21:03
Güncelleme :14 Ağustos 2010 Cumartesi 10:46:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?