15
Mayıs
2024
Çarşamba
MUDANYA - BURSA

Otomobiliyle ağaca çarpan sürücü öldü

Bursa’da, direksiyon kontrolünü kaybederek otomobiliyle ağaca çarpan ve sıkıştığı araçtan güçlükle çıkarılan 51 yaşındaki Cemil Kahraman, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Mudanya’dan Bursa yönüne giden Cemil Kahraman’ın kullandığı 16 V 5158 plakalı otomobil, İhsaniye Metro İstasyonu önünde, sürücünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu ağaca çarptı. Hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Cemil Kahraman ile yanında oturan yeğenleri Erdem Kahraman ve arka koltukta oturan Tolga Gürcan yaralandı. Erdem Kahraman ile Tolga Gürcan, çevredeki vatandaşlar tarafından otomobilden çıkartılırken, sürücü Cemil Kahraman ise araçta sıkıştı. Kahraman, kaza yerine gelen polis, 112 Acil Servis ekibi tarafından bir saat süren çalışmanın ardından araçtan çıkartıldı.

Bu arada, sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Erdem Kahraman, araç içersinde sıkışan amcasının acılar içersinde bağırmasını duyunca kendisine yardım etmek için olay yerine gitmek istedi. Ancak, sağlık ekibindekiler buna izin vermedi. Sıkıştığı yerden güçlükle çıkarılarak hastaneye kaldırılan yaralılardan Cemil Kahraman, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayadı.

Sürücünün alkollü olmadığı belirlendi. Kazayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı’nca başlandı.



DHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2007 Pazartesi 13:11:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?