24
Mayıs
2024
Cuma
MUDANYA - BURSA

Tezkeresini alamadan boğuldu

TEZKERESİNİ ALAMADAN BOĞULDU

Bursa'nın Mudanya sahilleri bir genci daha yuttu. Askerliğini bitiren ancak henüz tezkeresini almayan genç hayatını kaybederken, vatandaşlar sahil şeridinde cankurtaran görevlendirilmesini istedi.

Edinilen bilgiye göre, bir süre önce Kahramanmaraş'ta askerliğini bitiren ancak tezkeresini henüz alamayan Nurali Azalhanoğlu (21), aşırı sıcaklardan bunalıp ailesiyle birlikte Mudanya'ya geldi. Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde Sıracevizler Mahallesi'nde oturan Azalhanoğlu, Mesudiye Pırnalı mevkiinde denize girdi. Ancak genç bir daha denizden çıkamadı. Vatandaşların uzun süren aramalarına rağmen bulunamayan genç için 112 helikopteri ve 2 sahil güvenlik botu seferber oldu. Dalgıçlar, Azalhanoğlu'nun cesedine sahilden yaklaşık 50 metre uzakta ulaştı.

Oğlunun cansız bedenini gören anne Zemine Azalhanoğlu fenalık geçirerek kendini denize atmak istedi. Mudanya Devlet Hastanesi'ne kaldırılan gencin cesedi, otopsinin ardından ailesine teslim edildi.

VATANDAŞLAR GÖZETLEME KULESİ VE CANKURTARAN İSTİYOR

Bilhassa hafta sonları boğulma vakalarının arttığını belirten vatandaşlar, geçtiğimiz günlerde 2, bu hafta da 2 gencin hayatını kaybettiğini söyledi. Mudanya'nın 17 kilometrelik Eşkel, Söğütpınar, Eğerce ve Ayazma sahillerine gözetleme kulesi yapılıp cankurtaran görevlendirilmesini isteyen vatandaşlar, "İnsanlar göz göre göre boğluyor. Yetkililerin bu geniş sahil şeridinde bir an önce gerekli tedbiri alması lazım. Artık başka canlar yanmasın" diye serzenişinde bulundu.

TEZKERESİNİ ALAMADAN BOĞULDU
TEZKERESİNİ ALAMADAN BOĞULDU
TEZKERESİNİ ALAMADAN BOĞULDU
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2010 Pazartesi 13:38:02
Güncelleme :2 Ağustos 2010 Pazartesi 17:15:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?