17
Mayıs
2024
Cuma
MUDANYA - BURSA

Turhan Tayan DYP'lilere yol gösterdi...

Mudanya’da belediye başkan adayını Mehmet Karadağ olarak tartışmasız belirleyen Doğru Yol Partisi (DYP), ilçede seçim çalışmalarına başladı. Mudanya’yı ziyaret eden DYP Genel İdare Kurulu üyesi Turhan Tayan partililere 28 Mart’a yönelik mesajlar verdi.

Seçmene davet

3 Kasım seçimlerinde 10 milyonu aşmış sandığa gitmeyen seçmeni 28 Mart’ta iktidara mesaj vermek adına oy kullanmaya çağıran Turhan Tayan, “Sonucu belli olan bir seçimmiş gibi gösterilse de o iktidar bu seçimde hüsrana uğrayacaktır” dedi. “Çıkarılan vergilerden dolayı vatandaşlar muhasebeci kapılarında şaşkın ördek gibi koşuşturuyorlar” diyen Tayan, Türkiye’de çizilen pembe tablonun gerçek dışı olduğunu iddia ederek, “Millet vergilerden dolayı ne yapacağını şaşırmış durumda” diye konuştu.

“Talihsiz olmayacağız”

Mudanya’nın farklı bir sosyolojik yapıda olduğunu kaydeden Tayan, DYP’nin talihsizliğini Mudanya’da yeneceklerini öne sürdü. “Eğer burada il genel meclisi için alınan oylar 3 Kasım seçimlerine göre düşük çıkarsa biz eleştiri alırız” diyen Tayan, “Mudanya’daki birinci hedefimiz, hem belediye başkanlığı, hem de il genel meclisi oylarını arttırmaktır. Bunu sağlayacak olan kişiler ise, DYP çatısı altındaki bayanlarımız, gençlerimiz ve bu teşkilatın neferleridir” diye konuştu

Yavuz GERÇEKÇİ - mudanyaonline.net
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2004 Salı 00:00:14
Güncelleme :1 Haziran 2004 Salı 02:57:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?