22
Mayıs
2024
Çarşamba
NİLÜFER - BURSA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

MARSO End.Soğutma san.ve Tic.LTD.Şirketi

MARSO ENDÜSTRİYEL SOĞUTMA SAN. ve TİC.LTD.STİ. 30 Ağustos 1999 tarihinde Bursa'da kurulmuştur. Soğutma sektöründe yıllarca yönetici olarak görev yapan genç işadamlarının kurduğu firma, "sorun yaratan değil çözüm üreten" yönetim politikasıyla 21.yy'in yükselen yıldızlarından birisidir.

Genç ve dinamik yapısıyla, "Endüstriyel Soğutma ve Unlu Mamul" sektörlerinin önde gelen firmalarından biri olan MARSO, ürün çesitliliği ve çağdas yönetim felsefesiyle belirlediği hedeflere kararlı adımlarla yürümektedir.

Firmamiz MARSO'nun üretim portföyünde; soğutucu vitrin cihazları, ahşap dekorasyonlu pasta vitrin cihazları, ahşap ekmek rafları ve ekmek vitrinleri, soguk odalar, tezgah tipi buzdolapları ve gastronomi vitrin ürünleri gibi geniş tercih seçenekleri mevcuttur.

MARSO, ihracat çalısmalarını da yoğun bir şekilde sürdürmektedir. Almanya merkezli bir Avrupa satış organizasyonu hazırlığında olan firma üstün kalite, estetik görünümlü ve CE belgeli vitrin cihazları ile tüm dünyaya ulaşmak amacındadir. Firmamız şu anda ürünlerinin %60'ını iç piyasaya %40'ını dış piyasaya satmaktadir.

İlgili Kişi :
Adres1 :Nilüfer / Bursa
Adres2 :İzmir Yolu 12. km. Ertuğrul Mah. Aslan Sok. No: 7/A
Posta Kodu :
Telefon :0224 413 15 80 (pbx)
Faks :0224 413 15 83
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.