27
Mayıs
2024
Pazertesi
NİLÜFER - BURSA

AKP adayı Göç Türk'ü ziyaret etti

Ak Parti'nin Nilüfer Belediye Başkan Adayı Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Göç Türk Federasyonu üyelerinden tam destek sözü aldı.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Ak Parti Nilüfer belediye Başkan Adayı Işıl Zeliha Gençoğlu, Bursa Milletvekili Mehmet Tunçak ile birlikte Göç Türk Federasyonu'nu ziyaret etti.

Nilüfer'e hizmet etmek adına aday olduğunu ifade eden Maydaer, "Kadın olmanın verdiği bakış açısıyla, daha detaylı daha titiz ve dürüst bir şekilde sizlere hizmet için oylarınıza talibim. Çok çalışıyoruz ama bunun yeterli olmadığını biliyorum.Sizin gibi çok değerli derneklerin desteğini hissetmek bize güç verecektir" dedi.

Görükle Beldesi eski Belediye Başkanlarından Ceylan Özoğlu ise Nilüfer belediyesinin halka halen feodal baraka düzeninde hizmet verdiğini belirterek, "Bizim istediğimiz modern bir bina. Vatandaş geldiğinde tüm hizmetleri aynı yerde almalı. İnsanların Fetihe, İhsaniye ve Beşevler mahalleleri arasında koşuşturmaması gerekir. İnşallah bu kez bir kadın belediye başkanı görmek nasip olur" diye konuştu.

Ak Parti Bursa Milletvekili Mehmet Tunçak ise, Göç-Türk Federasyonu'na kurulduğu andan itibaren destek verdiklerini hatırlatarak, "Memnuniyetinize önem veren insanlarla ziyaretinize geldik. Siyasetin bulaşan, necis bir şey olmadığını göstermek için geldik. Amacımız iş yapmak göz boyamak değil. O yüzden desteğinizi bekliyoruz" dedi.

Federasyon Başkanı Operatör Dr. Gürçay Cem ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Desteğimiz tam, arkanızdayız' dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2009 Perşembe 14:51:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?