25
Mayıs
2024
Cumartesi
NİLÜFER - BURSA

AKP'li Maydaer seçim bürosunu açtı

Bursa'nın Nilüfer ilçesindeki 5. irtibat bürosunu törenle hizmete açan AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer, "Sizin desteğinizle elimizden gelenin de ötesinde çalışıyoruz" dedi.

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer, İhsaniye Mahallesi Tuna Caddesi üzerindeki seçim irtibat bürosunu AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Emin Tutan ile birlikte açtı.

Yüksek Mimar Maydaer, "Sizden aldığımız destekle, elimizden gelenin de ötesinde çalışıyoruz. Şunu unutmayın ki Nilüfer artık çok daha iyi hizmet etme zamanı geldi. Nilüfer'in her yeri çağdaş değil. Gerçek manada da çağdaş olması için her yere eşit hizmet gitmesi için desteğinize ihtiyacım var. 30 Mart sabahı Nilüfer AK Parti Belediyeciliği ile tanışacak" dedi.

Başbakan Erdoğan'ın kendilerini Bursa'ya "sıkılmadık el, gidilmedik ev bırakmayın" diyerek gönderdiğini anlatan Bursa Milletvekili Mehmet Emin Tutan, muhaliflerin yerel seçimleri genel seçim havasına sokmaya çalıştığını ifade ederek, "Onlar da kazanamayacaklarının farkında. AK Parti'nin her seçimden oyunu arttırarak çıktığını biliyorlar. Yaptırdıkları tüm anketler bunu ortaya çıkartıyor. Serbest kalmayı hayal eden Ergenekoncular, pijamalarla Başbakan karşılamayı uman holding patronları, başkan olmayı hayal eden CHP lideri Deniz Baykal ve eskisi gibi başbakanları tokatlamayı düşünen İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres AK parti iktidarının oylarının düşmesini istiyor. Ama bu gerçekleşmeyecek. AK Parti bu seçimlerden de zaferle çıkacaktır" diye konuştu.

Ardından Yüksek Mimar Maydaer, irtibat bürosunun kurdelesini Milletvekili Tutan ive AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Metin Düvencioğlu ile birlikte kesti. Kadınların büyük ilgi gösterdiği Başkan Adayı Maydaer büroya gelen çocukları sevdi. Miniklerle hatıra fotoğrafı çektiren Maydaer yaşlıların da ellerini öperek dua istedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Mart 2009 Cumartesi 14:55:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?