19
Mayıs
2024
Pazar
NİLÜFER - BURSA

Başkan Bozbey'in kazı isyanı

Bursa’nın merkez Nilüfer Belediyesi Başkanı Mustafa Bozbey, alt yapı için açılan kazıların belediye ile vatandaşı karşı karşıya getirdiğini belirterek, "Alt yapı şirketlerinin açtıkları kazıları aylarca kapatmamaları vatandaşı bezdirdi, bizi de isyan eder duruma getirdi" dedi.

Bozbey, Nilüfer’de alt yapı şirketlerinin açtıkları aylardır kapatılmayan ve kötü bir şekilde yama yapılmış kazıları basın mensuplarına gezdirdi.

Kazılardan dolayı vatandaşların belediyeye tepki gösterdiğini vurgulayan Bozbey, "Kazıların belediye ile ilgisi yok. Üstelik bunların yamanması alt yapı şirketlerinin görevi. Ancak kazılar aylardır kapatılmadığı gibi yamananların birçoğunun ya yarısı kapatılıyor ya da bir parmak asfalt dökülerek kapatılıyor. İşini yapmayan şirketlere açılan 40’ın üzerinde kazı için 1.5 milyar lira ceza kestik. Kapatılmayan ve kötü yamanan kazılar vatandaşları bezdirirken, bizi de isyan eder duruma getirdi. Bu işin de sonunun bırakmayacağız" diye konuştu. Bozbey, özellikle doğalgaz kampanyası ile artan kazıları iyi yamamayan şirketlerin bu tutumlarını sürdürmeleri halinde yasal işlem başlatacaklarını da sözlerine ekledi.

BURSA (İHA) -
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2004 Salı 11:29:42
Güncelleme :21 Aralık 2004 Salı 15:09:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?