22
Mayıs
2024
Çarşamba
NİLÜFER - BURSA

Bozbey: Önce insan prensibiyle çalışıyoruz

Bursa’nın merkez belediyelerinden Nilüfer Belediyesi Başkanı Mustafa Bozbey, 4 yıllık icraatını değerlendirdiği toplantıda, eski partisi DSP’ye yüklendi. Bulundukları makamda hizmet üretemeyecek duruma gelenlerin koltuklarını zamanında bırakıp gitmeleri gerektiğini belirten Bozbey, “Ama koltuk meraklıları, bu noktada görevi bırakmak yerine etrafındaki dalkavukların sözleriyle hareket ediyorlar.

Ama halk bunu çok iyi görüyor ve cezasını veriyor. Son seçimde de bunu gördük. Dün koltuklarına sıkı sıkı sarılıp yanındaki şakşakçılarla devam edenler bugün ortada yoklar.” dedi. Nilüfer Belediyesi’nin 4 yıllık çalışmalarının sinevizyon gösterisiyle anlatıldığı toplantıda, insana yatırım fikrine vurgu yapıldı. ‘Önce insan’ prensibiyle hareket ettiklerini dile getiren Başkan Bozbey, “Siyaset dışı yönetim tarzıyla ve halk odaklı bir anlayışla çalışıyoruz. Bunun sonucu olarak da kalite belgesi alan ilk belediyeyiz.” şeklinde konuştu.

Bozbey, gazetecilerin ısrarlı sorularına rağmen gelecek yıl yapılacak seçimlerde hangi partiden aday olacağını açıklamayarak, “Önümüzde bir yıl var, bir şey söylemek için çok erken. Aday olup olmayacağıma daha karar vermedim.” demekle yetindi.

ZAMAN
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2003 Pazartesi 13:13:48
Güncelleme :19 Ocak 2004 Pazartesi 21:03:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?