18
Mayıs
2024
Cumartesi
NİLÜFER - BURSA

Bozbey 5. seçim bürosunu açtı

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, İzmir Yolu, Görükle, Göçmen Konutları, Üçevler ve Konak mahalllerinden sonra 6. seçim bürosunu Beşevler'de açtı.

Nilüfer Belediye Başkanı Bozbey, seçim atmosferi içerisinde diğer adayların kendisine yönelttiği eleştirilere cevap vererek, “Bozbey hesap kitap bilmiyor diyorlar. Belediyenin 50 milyon lira borcu var diyorlar. Borcu olan tek belediye Nilüfer Belediyesi imiş gibi gösteriyorlar. Defalarca söyledim, Nilüfer Belediyesi’nin devlet kuruluşlarına tek kuruş borcu yoktur. Ne SSK, ne vergi borcu yoktur. Bakın diğer belediyelere, onların devlete borçlarına, bakın, ama göremezsiniz, bulamazsınız ne web sitelerinde, ne de başka bir yerde. Ama biz açık, şeffaf ve hesap veren bir belediyeyiz. Evet borcumuz var, ancak söylendiği gibi 50 milyon değil. Biz Bozbey’i engellemedik, mecliste kararların yüzde 80’ini onayladık diyorlar. Ben de diyorum ki evet meclisten kararların yüzde 80’i geçmiştir, ama meclis çoğunluğunu elinde bulunduran AKP’li meclis üyelerinin getirdiği imar tadilatlarının hepsi meclisten geçmiştir. Ama Beşevler spor salonu projesi geçmemiştir. Bu nedenle biz spor tesisimizi Beşevler yerine Üçevler’e yapmak zorunda kaldık. Altınşehir’e gençlik merkezi kazandırdık diyorlar, bu proje bizim projemizdir ve kendileri 5 yıl boyunca bize bir tek proje bile önermiş değillerdir” dedi.

Bozbey sözlerini şöyle sürdürdü: “Kent meydanının yapımına onay verdik, bu nasıl engelleme diyorlar. Evet mecliste sen onay veriyorsun, ama AKP’li Maliye Bakanı olmaz diyor. Ondan sonra da Bozbey herkesle kavgalı, önceki dönem de başkalarıyla kavgalıydı diyorlar. Peki kimin için kavga veriyorum ben, Nilüfer halkı için kavga veriyorum. Nilüferlinin hakkını yedirmemek için kavga veriyorum. Nilüferli bütün bunlara sandıkta hak ettikleri cevabı verecektir.”

Yağmura rağmen çok sayıda vatandaşın katıldığı açılış töreninde bir konuşma yapan CHP Nilüfer İlçe Başkanı Metin Çelik ise, Bozbey’in yaptığı her açılışta yağmur yağdığını belirterek, “Yağmur berekettir, inşallah 29 Mart’ta da oylar, yağmur gibi Bozbey’e yağacak” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Mart 2009 Cumartesi 19:06:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?