25
Mayıs
2024
Cumartesi
NİLÜFER - BURSA

Bozbey 'yıldız'ların kampını ziyaret etti

BOZBEY, YILDIZ SULTANLARA BAŞARILAR DİLEDİ

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından bir hafta boyunca kampa alınan Yıldız Kızlar Sömestr Yıldız Milli Takım Gelişim Adayı oyuncularını ziyaret etti.

32 sporcu, 6 teknik heyet ve antrenörler nezaretinde yaklaşık 10 gündür Nilüfer Belediyespor Tesisleri'nde kamp yapan Voleybol Yıldız Kızlar Sömestr Yıldız Milli Takım Gelişim Adayı oyuncuları, Bursa’da iyi bir hazırlık dönemine imza attı.

Kampı ziyaret ederek, genç sultan adaylarına başarılar dileyen Başkan Mustafa Bozbey, kendisinin iyi bir voleybol izleyicisi olduğunu belirterek, “Nilüfer Belediyesi’nin, özellikle Türk voleyboluna önemli katkıları olduğuna inanıyorum. Aroma Voleybol Ligi’ndeki bayan takımımız ve alt takımlarımızın başarıları göğsümüzü kabartıyor. Bugün aranıza sporcu vermekten gurur duyuyoruz. Geleceğin sultan adaylarını Nilüfer Belediyespor Tesisleri’nde ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. İnanıyorum ki her biriniz bizleri ve Türkiye’nin adını uluslararası platformda başarıyla temsil edersiniz” dedi.

Teknik heyete de başarılar dileyen Başkan Mustafa Bozbey, 32 sporcu ve antrenörlere Nilüfer Belediyesi’ni tanıtan kitap ve CD hediye etti. Bu arada, 32 kişilik aday kadrosu yapılan son antrenmanın ardından 16 kişiye indirildi.

BOZBEY, YILDIZ SULTANLARA BAŞARILAR DİLEDİ
BOZBEY, YILDIZ SULTANLARA BAŞARILAR DİLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2010 Cuma 14:15:01
Güncelleme :29 Ocak 2010 Cuma 14:45:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?