18
Mayıs
2024
Cumartesi
NİLÜFER - BURSA

Çevreci öğrenciler ödüllendirildi

ÇEVRECİ ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Çocuklara çevre bilinci aşılamak için de her yıl ilköğretim okulu öğrencileri arasında çevre konulu resim ve şiir yarışması organize eden Nilüfer Belediyesi, bu yıl dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.

Nilüfer Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen geleneksel yarışmanın sergi ve ödül töreni renkli görüntülere sahne oldu. Konak Kültür Evi’nde düzenlenen törene Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Kaymakam Ekrem Çalık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kaya ve çok sayıda öğrenci katıldı. Genç kuşaklara çevre bilinci kazandırmanın önemine işaret eden Bozbey, çevre kirliliği ve küresel ısınmanın yeryüzünde yaşayan her canlının ortak meselesi olduğunu, bu sorunun çözümü konusunda da herkesin kendisini sorumlu hissetmesi gerektiğini söyledi.

Mehmet Kaya ise, belediye ile birlikte birçok önemli projelere imza attıklarını kaydederek, “Bu projeler örnek teşkil eden önemli çalışmalardır. Bu tür faaliyetlerle geleceğimiz olan çocuklara gereken bilinci aşılamak daha kolay olacaktır” diye konuştu.

Konuşmaların ardından şiir ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Dereceye giren resim ve şiirlerin yer aldığı serginin açılışı yapılırken, Başkan Bozbey başarılı öğrencileri tebrik etti.

ÇEVRECİ ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2010 Çarşamba 13:49:00
Güncelleme :24 Mart 2010 Çarşamba 13:51:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?